Klubmøde Nærum

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 05/09/2017
19:00 - 21:30

Lokation
Baronessens Benzintank

Kategori


Klubmødet 5. september er forlagt til Baronessens Benzintank på Hornbækvej 475 i Tikøb. Her bliver der lejlighed til at se, hvor en af dansk films succeser i sin tid blev optaget.

OBS! Har man lyst til at følges med andre MG venner til Tikøb, er der afgang fra parkeringspladsen ved Sommer/DVK i Nærum kl. 18.00

I dag drives et VVS firma fra adressen, men indehaveren tumler også lidt med biler, så der bliver lidt for alle.

Mødetid på adressen kl. 19.00, tag gerne kaffe og kan du kringle en kage, vil en sådan også være velkommen. Klubben sørger for en øl eller vand til tørstige sjæle.

Er man inden mødet interesseret i lidt mere information om stedet, kan dette findes i Veterantidende fra juni 2016.

Vel mødt!
Torben Olesen

Herunder lidt om filmens handling, og det går nok, at lidt af plottet afsløres: Filmen begynder med baron von Rosensteens begravelse. Da han er uden arvinger, står det gamle Rosensteen Slot til at skulle arves af familien Rabenfeldt. Højesteretssagfører Berg opsøger enkebaronessen ang. et dokument, et brev han har fundet blandt hendes afdøde søns papirer. Det viser, at baronen havde et barn uden for ægteskab med en ikke-adelig kvinde.
Enkebaronessen og højesteretssagføreren beslutter sig for at finde barnet, en arving til slottet. Barnet viser sig at være pigen Anne Tofte, som arbejder hos sin onkel Lars Tofte og hans kollega Hans Høy, på en benzintank. De overtaler Anne til at bo hos baronessen et stykke tid, hvilket Anne ikke er meget for. Enkebaronessen prøver at lære Anne at være en fin dame frem for den drengede mekaniker, som hendes onkel havde opdraget hende til.
Anne føler sig meget malplaceret og har ingen at tale med, bortset fra slottets spøgelse. Samtidigt prøver Rabenfeldterne at skille sig af med hende ved at brænde baronens brev. Spøgelset ønsker ikke at slottet skal falde i Rabenfeldternes hænder og lokker en lettere beruset Hans Høy til at finde Annes dåbsattest.
Rabenfeldterne prøver også at få Anne til at gifte sig med Henning Rabenfeldt, men hun vælger i sidste øjeblik med spøgelsets hjælp at gifte sig med Hans Høy.

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle