Manøvreprøve 2

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 24/09/2017
08:30 - 15:30

Lokation
Sjællands Motorsport Stadion

Kategori


Vi mødes mellem kl. 08:30 og 09:00, hvor der er registrering og efterfølgende teknisk kontrol mellem 09:00 og 09:30, hvor det forventes, at du opholder dig ved bilen indtil din bil er godkendt. Der foretages teknisk kontrol efter baneløbsreglementet, se hjemmesiden.

Der bliver afholdt førermøde umiddelbart efter teknisk kontrol er overstået, og vi forventer at prøverne starter senest kl. 10:00.
I løbet af dagen gennemføres flere prøver. Den ene af prøverne bliver en rundbane med rigelig mulighed for at prøve både bil og fører af.

Vi forventer, at prøverne kan gennemkøres 3 til 4 gange, alle tider ved gennemkørslerne tæller med til det endelige resultat.
Alle klassiske biler af engelsk oprindelse kan deltage. Points tæller til årets hastighedskonkurrence som er en del af klubmesterskabet. Points til klubmesterskabet kan dog kun optjenes i en bil af typen MG eller Austin Healey Sprite og hvis køreren er medlem af klubben.
Du kan læse mere om afvikling af MG manøvreprøve på klubbens hjemmeside.

For at få starttilladelse skal bilen være indregistreret, udstyret med sikkerhedssele (minimum 3-punkts sele) og føreren skal bære min. ”E” godkendt styrthjelm. Der gives ikke starttilladelse til biler med prøveplader. Er du i tvivl så spørg en af kontaktpersonerne, der er nævnt på hjemmesiden.

Dette er den perfekte og sikre måde at lære sin bil at kende. Vi kører efter DASU`s Klubrally-reglement med stor fokus på sikkerhed, og du bestemmer selv dit ambitionsniveau og fart.

Der vil kun være en bil på prøven ad gangen.

TILMELDING SENEST TIRSDAG DEN 19. SEPTEMBER,
TIL: KURT LARSEN, mail: kurtj.larsen@mail.tele.dk

DELTAGERBETALING:
Hvis du har DASU Licens og medlem af MG klubben kr. 0,00
Hvis du er medlem af DASU, men ikke har licens kr. 150,00
Hvis du er medlem af MG klubben men ikke er medlem af DASU kr. 200,00
Hvis du ikke er medlem af MG klubben men har DASU licens kr. 50,00
For deltagere som ikke er medlem af MG klubben eller DASU kr. 250,00

Betalingen dækker en DASU endagslicens, hvilket er en ansvarsforsikring for skader på 3. mand. Den almindelige forsikring dækker ikke under manøvreprøver.

Mon Kurt serverer gode kødfyldte pølser efter løbet??????

MG Manøvreprøveudvalget:

Kurt Larsen, mobil: 23 60 71 91 – kurtj.larsen@mail.tele.dk
Henning Petersen mobil: 21 45 44 22 –  henning@petersen.mail.dk

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle