MG Sport Skærbæk Gocartcenter

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 22/04/2018
08:30 - 17:00

Lokation
Gocart Center Skærbæk

Kategori


Invitation fra den vestdanske MG Klub til at deltage i MG Sport.

Første afdeling af MG Sport Mesterskabet 2018 afvikles søndag den 22. april 2018 på Go-kart Center Skærbæk, Astrupvej 40, 6780 Skærbæk. Se evt. http://m-s-s.dk/gokart-center-skaerbaek/.

Vi mødes søndag formiddag mellem kl. 08.30 og 09.00 på gokart centeret, hvor der er registrering og teknisk kontrol af bilerne. Da vi har en stram tidsplan, med forhåbentlig mange deltagere, er det vigtigt, at du er der senest kl. 09.00 til licenskontrol. Der er teknisk kontrol mellem kl. 09.00 og 09.30, hvor det forventes, at du opholder dig ved bilen indtil din bil er godkendt.

Der bliver afholdt førermøde umiddelbart efter teknisk kontrol er overstået, og vi forventer at prøverne starter senest kl. 10.00.
I løbet af dagen gennemkøres 3 prøver. Den ene af prøverne bliver en rundbane med rigelig mulighed for at prøve både bil og fører af. Vi forventer, at alle prøverne kan gennemkøres 3 gange, hvor den bedste tid tæller til resultatet. Men kommer vi i tidsnød kan en af prøverne reduceres til 2 forsøg.

Alle klassiske biler af engelsk oprindelse kan deltage. Points til MG Sport mesterskabet kan dog kun optjenes af medlemmer af MGCC og i en bil af typen MG eller Austin Healey Sprite.

Du kan læse mere om afvikling af MG Sport mesterskabet på klubbens hjemmeside, herunder også hvilke klasser deltagerne opdeles i. Vi kører efter vores seedningssystem, som nu også er opdateret efter sæson 2017.

For at få starttilladelse skal bilen være udstyret med sikkerhedssele (minimum 3-punkts sele), en selekniv (f.eks. Stanley kniv), 2 kg. pulverslukker, der er forsvarligt monteret i kabine eller bagagerum, og føreren skal bære min. ”E”-godkendt styrthjelm. Derudover skal der i bilen forefindes advarselstrekant og førstehjælpskasse (af Falck-typen). Der vil ikke blive givet starttilladelse uden disse ting er i orden. Er du i tvivl så spørg!

Der er kaffe og rundstykker ved ankomsten, og sandwich el.lign. til frokost.

Dette er den perfekte og sikre måde at lære sin bil at kende. Vi kører efter DASU’s Klubrally-reglement med stor fokus på sikkerhed, og du bestemmer selv dit ambitionsniveau og fart. Der vil kun være én bil på prøven ad gangen.

Tilmelding med oplysning om fører og bil sendes senest den 12/4-2018 pr. mail til Uffe Madsen: uffe@mgcc.dk.

Tilmeldingsgebyr på 450,00 kr. skal indbetales på konto nr. 9860 0000363987. Din tilmelding er først gyldig, når din betaling er registreret. Der er max. antal på arrangementet, og derfor gælder ”først til mølle” princippet.

Såfremt du ikke har licens og derfor skal have udstedt éndags-licens, er tilmeldingsgebyret 600,00 kr.

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet – eller tekniske spørgsmål – er du velkommen til at kontakte arrangementskoordinator Gert Jørgensen på gert.joergensen@mgcc.dk eller tlf. 4041 6793 (efter kl. 19.00) eller Uffe Madsen (tlf. 4036 3175).

Hent invitation som PDF her og anmeldelsesblanket her.

De øvrige to datoer for MG Sport er 17/6 i Svendborg og 2/9 i Kolding.

 

For alle med interesse i MG-biler, nye som gamle