Orienteringsløb 2

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 26/08/2018
09:30 - 16:00

Lokation
P-pladsen

Kategori


Mødested: På pladsen på Stationsvej, 3650 Ølstykke, det er pladsen ved siden af Stationsvej nr. 17 – Bemærk, der er ikke adgang til toilet!

Frokost og Mål: Endnu ikke bestemt, men på begge steder vil der være toilet og vi bestræber os på at finde et sted, hvor man både kan sidde ude og inde, i tilfælde af at vejrguderne ikke skulle være med os.

Medbring: Madpakke og drikkevarer til frokosten.
Kl. 9.30 starter vi med en kort orientering om dagens løb. Er det første gang du skal til O-løb eller bare lang tid siden sidst, vil der også være en mere detaljeret information til nybegyndere.
Løbet sættes i gang kl. 10.00, hvor den første bil sendes afsted. Alle der kører o-løb starter med et par minutters mellemrum – og picnic deltager kører til sidst – evt. hver for sig, eller kortege kørsel, alt efter hvad man lyster.

Picnictur: Hvis du alligevel ikke tør deltage i orienteringsløbet, så kom alligevel og tag turen som en picnic tur, få evt. en kørebog med tulipan ruten med på turen. Der er små sjove ”opgaver” undervejs, som giver turen lidt ekstra. Nyd køreturen og det forhåbentligt gode vejr sammen med alle os andre flinke MG entusiaster.

Er det første gang at du skal deltage i O-løb?
Ok, der er et par småting du med fordel bør medbringe for at gøre løbet og dagen mere nem for dig selv og din makker. Ja, det var egentligt det vigtigste punkt – en makker. man skal helst være 2.
Ellers medbring: Et skriveunderlag (det kan evt. være en blok, eller et MG blad), en kuglepen eller 2 der virker, nogen bruger en lineal til sekund-etapen, et præcist ur (gerne et radiostyret – en telefon kan også sagtens bruges), måske en lommeregner. Har din bil har en fungerende triptæller er det fint, ellers download en app på telefonen. Der findes flere varianter.

Frygt ikke, det er ikke så svært og det er stadig sjovt at deltage, også selvom man ikke vinder. Skulle du fare vild, misse et skilt og komme for sent til en kontrolpost, så er du ikke den eneste – ej heller den sidste, og der er hjælp at hente. Man kan altid ringe til løbsledelsen, det koster dog strafpoint, men hellere strafpoint, end at opgive. Orienteringsløb er ligesom med alt andet her i livet… man bliver bedre og klogere for hvert løb man deltager i – og især for de fejl man laver.

Senest tilmelding til Claus og Charlotte på mail c.c.poulsen@post.tele.dk, eller sms på tlf 29694245 – med angivelse af navn på kører og navigatør, samt biltype.

Prøv orienteringsløb, jo flere vi er, jo sjovere bliver det.

Hilsen fra Charlotte og Claus